Nieuws

Prins Dirk I & Prinses Jolande

Prins Dirk I & Prinses Jolande

11 november 2018

62ste Prins der Heikneuters

Prins Dirk den Uurste

(Dirk Keunen)

 

Op zaterdag 17 november is in ’n bomvolle residentie ’t Hofke van Marijke, Dirk Keunen verkozen tot 62ste Prins der Heikneuters. Hij gaat regeren als Prins Dirk d’n Uurste in de Sint – Jozefparochie. Dirk is 48 jaar en deze kersverse Prins is werkzaam als huismeester bij de Gemeente Deurne. Hij is getrouwd met Jolande Aarts uit Heusden en hebben samen zoon Arno en dochter Lian. Hij is lid van de vrijwillige brandweer in Deurne, een andere hobby is mountainbiken. Tevens vervuld hij diverse hand – en spandiensten achter de schermen voor het Carnaval in de Hei.

 

Naast de Prins der Heikneuters werden ook het Jeugdprinsenpaar en Boerenbruidspaar bekend gemaakt. Een zeer geslaagde avond voor jong en oud waar we in de Hei zeer trots op mogen zijn.

 

Prins Dirk d’n Uurste gaat regeren met zijn spreuk ;

 

Effe nie mi slangen liggen leuren, mer mi Carnaval gi t in de Hei gebeuren!

Comments are closed.

CV De Heikneuters