Nieuws

“Henk Beekman Memorial” voor Rob van den Heuvel

“Henk Beekman Memorial” voor Rob van den Heuvel

02 februari 2018

Vrijdagavond tijdens de drukbezochte receptie van Prins Corne bij de Dors(t)vlegels in Vlierden heeft C.v. de Heikneuters de 28ste “Henk Beekman Memorial” uitgereikt aan duizendpoot Rob van den Heuvel.

’n Uitreiking die vernoemd is naar degene die veel tijd stak in het vrijwilligerswerk, oftewel “de waarde van een mens herken je aan wat hij met zijn vrije tijd weet te doen”.

Dragers van de “Henk Beekman Memorial” uit Vlierden in het verleden waren ;

1991                     Missiethuisfront

2000                    Wim Peters

Hij is van grote waarde voor het verenigingsleven in Vlierden.

Deze duizendpoot was actief lid bij jullie huiskapel die Vlierlander Musikanten.  Hoewel hij officieel geen lid meer is, is hij toch nog zeer nauw betrokken en elk optreden actief als saxofonist. Oftewel hij is eigenlijk alleen gestopt met repeteren. Hij is sinds 2007 bestuurslid van Fanfare Wilhelmina en in 2012 nam hij de voorzittershamer over. Als voorzitter heeft hij de touwtjes zeer strak in handen, maar ook het speechen en de organisatie tijdens de serenades gaat hem zeer goed af. En de fanfare heeft binding met onze St. Jozefparochie.

Sinds vorig jaar hebben ze een project voor de scholen van Vlierden en d’n Bogerd. Sinds het vorig project zijn er enkele kinderen uit de St.Jozef elke week actief tijdens de repetitie van de muziekclub. Hij is actief in ‘Samen Vlierden’, een groep mensen die zijn op gestaan na de opheffing van de dorpsraad. Verder is hij actief in de organisatie van de slimste mens van Vlierden. Inmiddels zijn er 2 zeer succesvolle edities geweest.

Ook tijdens de carnaval is hij zeer actief. Sinds de oprichting is hij lid van de vette brass(ie)-band. Bij deze band begeleidt hij de zangers en zangeressen tijdens carnavalsdinsdag. Na het wegvallen van de maffia-avond, was hij één van de kartrekkers van carnaval 2.0 op carnavalszaterdag. Deze commissie staat morgen voor de 3e keer klaar voor het organiseren van een avond. Dit jaar is dit de Vliercantus met na afloop Pater Moeskroen.

Rob, van harte gefeliciteerd met deze prachtige onderscheiding

 

Comments are closed.

CV De Heikneuters